30 equips gaudiran demà de la jornada esportiva del FBC

El proper dissabte es reuniran 30 equips de xiquets i xiquetes per participar en una jornada esportiva per a gaudir i passar-ho bé. Repartits en les categories Benjamins, Alevins, Infantils i Júniors, tots disputaran diferents partidets en la modalitat “3×3” a més d’un torneig de tir paral·lel i adaptat a cada categoria.

Més de 120 jugadors/es de Canals, rodalies i de les comarques del voltant ompliran el pavelló Ricado Tormo per tal de gaudir practicant l’esport de la cistella. Si al torneig li sumem el partidet d’exhibició dels Babies i la presència dels familiars que els acompanyen, més la resta de curiosos i aficionats que vulguen apropar-se pel pavelló el dissabte, podem parlar d’un segur gran ambient durant tota la jornada.

cartel 3x3 (2)Des del FBC s’ha informat obertament a tots els xiquets/es del poble, mitjançant cartells, anuncis i aparicions en premsa local i comarcal. Així com s’ha convidat formalment a la majoria de clubs de les rodalies. Ens ha alegrat moltíssim saber que escoles de bàsquet de pobles com l’Olleria, la Font de la Figuera, Moixent, Albaida, Anna o Xàtiva puguen acudir i participar. I ens congratula també saber que altres clubs de la Ribera, inclús de l’Alcoià, s’han interessat per participar, encara que per motius diversos no podran vindre.

Amb tot, 30 equips. 15 (benjamins i alevins) que jugaran pel matí i altres 15 (infantils i juvenils) que ho faran de vesprada.

El torneig serà pel matí a partir de les 10h i de vesprada a partir de les 16h. Qualsevol persona que vulga col·laborar en el mateix sols té que arrimar-se i dir-ho. Òbviament, l’entrada és lliure i animar als menuts és obligatori. Esteu tots convidats.

A més, des del club organitzador de la Lliga Mini d’aquesta temprada -el CB Tavernes- s’ha remés a tots els clubs participants el cartell amb tots els equips que participaran en la FESTA FINAL DE LLIGA MINI del dia 25 de maig a Tavernes de la Valldigna. Més de 40 equips, més de 500 participants, en una jornada de partits entre els equips que han volgut participar. Com veieu al cartell, la immensa majoria dels que enguany han jugat la lliga i moltíssims de la contornada. El Fem Bàsquet Canals estarà amb els seus dos equips (alevins i benjamins) gaudint d’aquesta festa del bàsquet.