À Punt duplica la seua audiència amb l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

  • Jorge Rodríguez destaca la importància d’una retransmissió d’estes característiques per a la promoció de la ciutat i la seua imatge
  • El canal autonòmic agraeix a l’Ajuntament les facilitats donades per a la cobertura de l’acte, que va superar els índexs assolits per l’entrada d’Alcoi

La televisió autonòmica À Punt va duplicar la seua audiencia el passat divendres amb l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent. En concret, la quota de pantalla mitjana del primer semestre del canal autonòmic és d’al voltant del 2%, una xifra que durant les 8 hores i mitja de retransmissió en directe que es van fer a Ontinyent (des de les 18:00 hores de divendres fins al voltant de les 2:30 hores del matí de dissabte) es va situar en el 4’2% de mitjana, amb una xifra màxima de 350.000 contactes, dades que superen els índex assolits per la retransmissió que el mateix canal va fer de l’entrada d’Alcoi, segons fonts de la mateixa cadena.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància d’una retransmissió d’estes característiques per a la promoció de la Ciutat i la seua imatge, i a l’entrevista que se li va realitzar durant l’Entrada va incidir en l’aposta del Govern d’Ontinyent “per seguir treballant de la mà de la Societat de Festers per aconseguir per fi el reconeixement com a festa d’interès turístic internacional”.

Des d’À Punt s’ha tingut paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Ontinyent per les facilitats donades per tal de fer la retransmissió, així com per a la Societat de Festers per la seua col·laboració. L’alcalde també ha agraït al seu torn l’aposta d’À Punt Media per les festes de la ciutat en una jornada que també va incloure una ampla cobertura als informatius de la televisió autonòmica i un programa de ràdio en directe des de la Plaça Major coincidint amb l’Entrada Infantil. A la retransmissió de l’Entrada es va comptar amb un ample desplegament tècnic que incloïa una unitat mòbil HD amb 8 càmeres, incloent 3 itinerants per dins del recorregut, així com un equip humà amb desenes de reporters, comentaristes, càmeres i tècnics. Les retransmissions estan accessibles íntegrament a l’apartat « A la carta » de la pàgina web d’À Punt Mèdia.