Activitats especials aquest estiu en la Bastida de les Alcusses

L’àrea de Cultura de la Diputació de València, el Museu de Prehistòria de València i l’Ajuntament de Moixent ofereixen aquest estiu nombroses activitats per a difondre el patrimoni arqueològic iber valencià.

El jaciment de la Bastida de les Alcusses, situat a Moixent, ofereix visites guiades gratuïtes de dimecres a diumenge, de 10.30 a 14 hores, des del 15 de juny fins al 15 de setembre. En els mateixos mesos, també es podrà visitar el jaciment de manera lliure, de dimarts a diumenge, de 10 a 14 hores i de 18 a 19.30 hores.

Aquest assentament iber destaca pel seu sistema defensiu conformat per una muralla, diverses torres adossades i quatre portes d’accés.

Per a més informació i reserves es pot telefonar a 687 836 717 o 687 836 545 o contactar en el correu electrònic labastida@moixent.es.

Aquesta iniciativa se suma als actes que durant aquest cap de setmana tenen lloc per celebrar les festes del patró local, Sant Pere.

Ahir, entre altres actes, es va inaugurar l’exposició fotogràfica d’Antonio Sanz Micó dedicada a la “Reestructuració del traçat de l’antic ferrocarril i el seu desdoblament”. Durant la vesprada va tindre lloc la cercavila, la missa i el pregó de la dansà a càrrec de Xavi Saus Ortega, finalitzant la jornada amb ball amb orquestra.