Actuació destacada en les voreres d’Aiacor

  • El termini d’execució d’aquestes obres és de dues setmanes, que porta a terme una empresa local amb un pressupost de 7.000 euros

La pedania d’Aiacor està sent objecte de noves actuacions municipals de millora de les seues infraestructures. Aquesta setmana han començat les obres al carrer Santa Teresa.

En aquest punt es realitzaran obres de pavimentació i renovació de diferents trams de vorera, segons informa la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals, després passaran a emprendre la renovació també de les voreres del voltant de l’Església que es troben en mal estat.

El termini d’execució d’aquestes obres és de dues setmanes, que porta a terme una empresa local amb un pressupost de 7.000 euros. L’acabat de la vorera de Santa Teresa tindrà un acabat similar a l’existent en l’entorn, mentre que el de les voreres de l’església serà de formigó imprès, imitació a llamborda.

Els treballs s’han fet coincidir en el temps per tal de causar les menors molèsties possibles als veïns i reduir l’impacte dels treballs.