ADEXA, contra la “limitació de la pobresa”

  • L’associació de comerciants ha valorat la consulta popular sobre la Fira

ADEXA es posiciona, en el marc de la consulta popular en marxa, en contra de qualsevol “limitació de pobresa”. Davant la recent celebració de l’enquesta de participació ciutadana des de l’Ajuntament sobre la Fira d’Agost en la qual es consulta sobre la continuïtat o no dels festejos taurins així com de la Reina de la Fira, ADEXA ha manifestat que qualsevol limitació a l’atracció de “visitants”, solament pot generar menys desenvolupament, menys ocupació i menys riquesa.
ADEXA advoca per cercar noves fórmules que ajuden a no empobrir la comarca. En aquest sentit, considerem que hauria de dotar-se de més contingut a una infraestructura com és la plaça de bous, que representa no solament un flux de persones (entre 5.000 i 8.000) durant uns dies assenyalats, sinó que a l’empara de noves activitats, exhibicions, o concerts, generarà un major atractiu turístic fora de la temporada de Fira.
ADEXA a més entén que la societat setabense pot tenir altres preocupacions més urgents, com l’atur (més del 65% dels aturats de Xàtiva són del sector serveis) o la pobresa, situacions que, sens dubte, no van a millorar si s’estableixen límits o barreres a la generació de riquesa.