Adexa et regala una hora d’aparcament

  • L’objectiu és “dinamitzar el comerç de la ciutat aportant un valor afegit”

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa) ha presentat en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat i l’empresa CosPark una campanya per la qual regalaran una hora d’aparcament gratis.

El president d’Adexa, José Vicente Ramón, ha explicat que l’objectiu és “dinamitzar el comerç de la ciutat aportant un valor afegit”. D’aquesta forma, el client que compre en els comerços adherits a aquesta iniciativa, que estaran identificats amb un pòster en la porta, rebran, després de l’adquisició d’algun article, una targeta per valor d’una hora d’aparcament gratis sense que hi haja un import mínim de compra. Posteriorment, la targeta haurà de col·locar-se de manera visible en el quadre de comandament del vehicle i els controladors comprovaran la seua validesa a través d’un codi existent al tiquet.

Ramón ha comentat que en aquests moments “estem repartint les targetes als comerços que vulguen adherir-se i ells col·laboren comprant aquests tíquets i repartint-los entre els seus clients”. De moment s’han fet 6.000 targetes vàlides fins al 30 de juny però va a ser una campanya renovable “i que farem mentre els comerciants ens la demanden”, ha apuntat el president de l’ens.

En aquest sentit, Ramón ha destacat que “es tracta d’una iniciativa que oferim a tots els comerciants de la ciutat, perquè la filosofia de Adexa és lluitar per tots” i amb la qual estem “molt il·lusionats”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç en l’Ajuntament de Xàtiva, Marian Soro, ha qualificat aquesta iniciativa “d’important” insistint que coincideix amb el 20 aniversari de l’associació. En aquest sentit ha assenyalat que durant tot aquest temps “Adexa sempre ha treballat per mantenir al comerç unit”. Així mateix, Soro ha agraït a l’associació que “promoga aquest tipus d’iniciatives” que serveixen per a “dinamitzar el comerç i sensibilitzar sobre la necessitat d’aparcar bé”.