ADEXA organitza la 7a Fira de l’Automòbil

  • Tindrà lloc els propers dies 8, 9 i 10 de juny a l’Albereda Jaume I i a l’avinguda Selgas de Xàtiva

La secció d’Automoció de ADEXA és una de les més veteranes de l’associació ja que està en funcionament des del seu inici. En tot aquest temps els màxims assoliments han sigut la realització de les sis fires d’automoció, la subhasta de vehicles i la formació de persones de la comarca.

I amb aquesta s’arriba a la setena edició de la Fira de l’Automòbil on hi haurà una exposició tant de vehicles nous com de vehicles d’ocasió, km0 o seminous i on els visitants podran gaudir d’un ampli ventall de descomptes especials i exclusius d’aquesta Fira.

Amb aquesta iniciativa, l’objectiu principal de la secció és donar un servei de suport i reforç perquè l’empresari se senta recolzat, intentat mostrar els productes i serveis que el sector d’automoció de la comarca i els seus associats poden tenir. Des d’ADEXA, i especialment tots els participants de la secció d’Automoció, seria una gran satisfacció que visitaren aquesta setena edició. Els visitants podran gaudir d’aquesta iniciativa els pròxims dies 8, 9 i 10 de juny en l’Albereda Jaume I i a l’avinguda Selgas de Xàtiva a partir de les 10 hores del matí.

 

JESÚS BLAZQUEZ . PRESIDENT DE LA SECCIÓ D’AUTOMOCIÓ D’ADEXA

“Volem que la Fira es consolide i se celebre tots els anys”

Com es presenta l’edició d’enguany de la Fira de l’Automòbil?

Amb moltes novetats ja que anem a comptar amb totes les marques oficials i anem a cobrir totes les parcel·les que ens ha cedit l’Ajuntament a la zona de l’Albereda. Concretament anem a disposar de 21 carpes i, a diferència d’altres edicions, volem que aquest projecte tinga una línia més continuista en els propers anys. Volem que la Fira es consolide i que se celebre tots els anys.

 

Per què aquesta iniciativa no ha aconseguit afermar-se en les últimes edicions?

Jo vaig estar en els seus inicis però en aquell moment participava com a un estand més. El president anterior del Sector d’Automoció d’ADEXA no aconseguia transmetre als gerents de les marques els al·licients necessaris per fer-la atractiva i perquè aquesta proposta anara endavant. Hi havien reunions, es parlava de fer la Fira, però si hi havia tres o quatre que no estaven del tot d’acord no es realitzava… Al final pense que no hi havien ganes de portar-la endavant. Per organitzar un esdeveniment com aquest fan falta les ganes de tots i una persona que s’encarregue de posar d’acord a tots els gerents que són, al final, els que recolzen aquesta iniciativa amb la seua participació.

 

A l’octubre vas arribar a la presidència d’aquesta secció i un dels teus principals objectius era recuperar “Adexauto”.

ADEXA em va donar la presidència de la Secció d’Automoció i vaig agafar aquesta responsabilitat amb el compromís de fer una fira potent, de les més grans que es recorden, i aconseguir tenir totes les marques. Volem que siga una referència per a Xàtiva i per a la nostra associació de comerciants, i volem que tinga una continuïtat els propers anys. He aconseguit fer pinya amb tots els gerents i treballar units per un objectiu comú.

 

Què es trobaran els visitants?

Els visitants tindran al seu abast totes les marques oficials en vehicles nous, seminous, km0 i d’ocasió. Els vehicles d’ocasió els presentem majoritàriament a Auto Blazquez. En la Fira anem a tenir ofertes i descomptes especials que habitualment no estan en exposició. Volíem donar un al·licient més enllà de traslladar l’exposició del polígon a l’Albereda. Per aquest motiu, hi haurà gent que veurà vehicles que possiblement va estar mirant fa 15 dies i que en aquesta Fira poden estar amb un descompte de 1.000 euros.

 

Quins criteris s’han seguit per accedir a “Adexauto”?

Han tingut preferència, per ordre d’inscripció, els socis d’ADEXA. Hi ha diverses marques que han volgut participar però no ha sigut possible al no tenir espai suficient i no haver sigut socis.

 

Els visitants van a poder gaudir de descomptes i de promocions, però quin és l’avantatge que aneu a tenir les marques?

L’objectiu és fer uns Fira amb moltes ventes, per poder llevar-nos stock i refrescar els vehicles que tenim en exposició. Aquest mes de juny finalitza el trimestre i nosaltres treballem per objectius, pel que fer aquesta Fira ens ajudarà a complir objectius, renovar stock i tenir una injecció econòmica important.

 

En quin moment es troba el sector de l’automoció a Xàtiva?

Forme part d’aquest sector des de 2002, quan era comercial de la marca Nissan, i des de 2012 com a gerent d’Auto Blazquez. Estem en  un any de recuperació. Durant la crisi era impossible donar cap finançament i ara estem oferint unes condicions paregudes als anys d’abans de la crisi. Pense que el sector està en un punt important de crescuda.