Adexa prepara un nou taller sobre llei de protecció de dades

La secció de Joves Emprenedors de l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa) que presideix Celia Domínguez ha programat un nou taller emmarcat en el projecte Adexa-Te (tallers d’emprenedors) per al pròxim 29 d’abril. Aquest segon taller tractarà sobre com ‘Complir la llei de protecció de dades sent una pyme’ a càrrec del gerent de Consulting Moreno, Christian Moreno, en les instal·lacions de l’associació situades en l’avinguda Corts Valencianes s/n, sector Palasiet de Xàtiva.

L’objectiu d’aquesta xarrada és doble. D’una banda, aproximar als associats a la normativa, que la comprenguen i sàpien quines obligacions i drets tenen per ser responsables de fitxers. I per una altra, que coneguen exactament què han de tenir fet per a evitar una sanció de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades sent una xicoteta empresa o comerç.

LOPD_ADEXAPer a açò, es realitzarà una introducció a la Llei Orgànica de Protecció de Dades, es tractaran les clàusules i contractes necessaris per a complir la normativa, es donaran a conèixer les sancions, s’analitzaran casos pràctics i es debatrà sobre situacions que hagen viscut els associats en relació amb la protecció de dades. Així mateix es reservarà un espai per a dubtes i preguntes.

El taller començarà a les set de la vesprada i durarà fins a les nou, serà gratuït per als socis d’Adexa i tindrà un cost de 10 euros per als no associats que vulguen assistir. Les inscripcions es poden formalitzar cridant als telèfons 96 228 17 50 o 630 889 600 o a través del correu electrònic adexa@adexa.info.