Adrián Úbeda aconsegueix el bronze en els 800 metres dels autonòmics juniors

L’atleta de la Pobla Llarga, Adrián Úbeda, va aconseguir dissabte en les pistes del riu Túria de València la tercera posició i marca personal en la prova dels 800 m. amb un registre de 2´02”43. Adrián, en el seu primer any com a atleta federat, ha rendit al màxim donant unes magnífiques prestacions com migfondista i creant unes expectatives de cara a les pròximes temporades realment molt ambicioses.

Podium camp.auton.jun.a.r.En l’altra prova del mig fons, el 1500, un altre atleta del C.A.X., Sergio Bañón, va aconseguir ser finalista en classificar-se en la sisena posició amb una marca lluny de la seua 4´21; i en aquesta mateixa prova el de la Llosa de Ranes, Héctor Llorca, només va poder ser novè amb 4’27. Fora de concurs també va competir l’atleta de Canals, Paula Juan, realitzant uns molt bons 13´68, encara que amb vent no reglamentari de +4.0

Del 20 al 23 de juny es va celebrar l’Andorra Ultra Trail Vall nord 2013, la carrera més extrema d’Andorra amb diferents carreres i distàncies; en la carrera més llarga, La Ronda dels Cims que constava de 170 kms amb un desnivell positiu de 13.000 m. i d’altres negatius es donava la volta al Principat d’Andorra passant pel punt més alt, en ella va haver la participació de l’atleta de Manuel del C.A.X., Josep Cebriá, que es va classificar en la 10a posició sent el tercer corredor espanyol a entrar a meta amb un temps de 34´04 hores.

Per al cap de setmana vinent se celebrarà en les pistes d’Algemesí la 2a jornada del Campionat Provincial Absolut amb més participacions d’atletes del C.A.X.