AECC Xàtiva prepara la tradicional col·lecta a benefici de la lluita contra el càncer

La Junta Local de Xàtiva de la AECC ha comunicat que el pròxim dissabte, dia 13 d’abril, tindrà lloc la tradicional col·lecta en la nostra Ciutat amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de la lluita contra el càncer.

Amb esta finalitat, s’instal·laran diferents meses petitòries en els punts habituals, gràcies a la col·laboració de les Associacions de Xàtiva, (Junta Local Fallera, Mestresses de Casa, Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes). A més, es comptarà amb l’ajuda de la Regidora Yolanda Sipán i de les Falleres Majors de Xàtiva, María Jordà i Martina Marras, així com de la Reina de la Fira, Eva Martínez i de les seues Dames.

Tal i com ha destacat la seua presidenta, Carmen Momparler, “Xàtiva ve sent molt solidària amb esta causa i és una de les poblacions que més diners recapta en el conjunt d’actes que es realitzen, any rere any, i açò és gràcies a l’esforç de tots els ciutadans”.

La Junta Local vol agrair “totes les col·laboracions rebudes, tant per part de l’Ajuntament com dels ciutadans, des de les associades, comerços, empreses, invitats, col·lectius, mitjans de comunicació locals i comarcals fins a totes les persones que ens ajuden en esta causa tan necessària”.

La mesa Central quedarà instal·lada en l’Albereda Jaume I, en horari de 10 a 14 hores i de 18 a 20:30 hores.