Ajuntament, Consell i Diputació invertiran 420.000 euros al Pla de Gratuïtat de Llibres de Text a Ontinyent

  • Jorge Rodríguez destaca que la mesura anunciada pel Consell “és un missatge nítid de quines han de ser les prioritats”

L’Ajuntament d’Ontinyent, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València invertiran 420.000 euros per fer posible la posada en marxa a la ciutat del Pla de Gratuïtat de Llibres de text presentat esta setmana pel Consell que presideix Ximo Puig.

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha destacat que la mesura anunciada  pel Consell “va en la direcció correcta i significa un missatge nítid de quines han de ser les prioritats”. El primer edil incidia en què “tots  hem de cooperar perquè l’educació siga universal i gratuïta, en aquests assumptes ha de prevaler l’interès general i deixar al marge les diferències partidistes”, assenyalava.

El consistori ontinyentí, en concret, assumirà una despesa 140.000 euros per a una mesura que el Coordinador de l’Àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicaran als representants dels diferents centres educatius de la ciutat.

Jaime Peris incidia en què “aquest programa arriba a tots i a totes, i suposa un important pas en la defensa de l’educació com a pilar fonamental de desenvolupament i progrés de la societat”. El Govern d’Ontinyent ja havia encetat aquest camí de suport socioeducatiu plantejant un banc de llibres de text per a aquest mateix curs, “i ara amb la suma del Consell i la Diputació de València en el Pla presentat esta setmana, anem a poder arribar a molta més gent”, concloïa Peris.