‘Ontinyent Il·lusiona’ ofereix més de 30 activitats gratuïtes per Nadal

  • La campanya de Nadal s’obrirà aquest dissabte amb una Ludoteca Urbana amb més de 40 jocs repartits al llarg dels 700 metres dels carrers Gomis i Maians 
  • L’alcalde agraeix la implicació de tots per fer una “campanya de ciutat” i destaca la consolidació d’activitats com el Festival de Circ i Teatre o el Cap d’Any Infantil

Una Ludoteca Urbana de més de 700 metres de llarg, una pista de patinatge ecològica, el sorteig de més de 2500 euros en xecs-regal, una nova edició del Festival del Circ i Teatre o el Mercat de Reis són alguns dels atractius de “Ontinyent Il·lusiona”, la IV edició de la campanya de Nadal que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent en coordinació amb diverses entitats i associacions locals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda,  acompanyats per la regidora de Comerç, Sayo Gandía, i representants de les associacions de comerciants de Sant Rafel, el Mercat Municipal i Comerç IN, presentaven una programació que inclourà més de 30 activitats gratuïtes a la ciutat des d’aquest mateix dissabte 28 de novembre i fins la festivitat de Reis.

Jorge Rodríguez posava de relleu que aquesta “es una campanya de ciutat, el fruit d’un treball conjunt que no seria possible sense el recolzament de les associacions comercials, però també d’altres culturals com la dels Reis Mags, així com la implicació dels regidors de totes les àrees encapçalats per Pablo Úbeda i Sayo Gandía. Un treball de totes i tots per seguir fent de la nostra una ciutat d’atracció per a veïns i visitants en estes dates, perquè sàpiguen que tot allò que puguen necessitat ho tenen a Ontinyent”, manifestava.

L’alcalde també posava de relleu que la campanya d’enguany “te novetats a la inauguració o al Festival de Circ i Teatre, però també s’ha de destacar la continuïtat com un valor positiu, perquè la bona acceptació ha fet que activitats que van començar sent experimentals com el Cap d’Any Infantil s’hagen consolidat i siguen esperades per centenars de xiquets i majors”, destacava.

Pablo Úbeda explicava que la campanya començarà aquest mateix dissabte 28 de novembre amb una “Ludoteca Urbana” que omplirà els més de 700 metres de llarg del conegut com a “Carrer Major”, els carrers de Gomis i Maians, amb més de 40 jocs construïts de manera artesana i amb materials de reciclatge, disposats de 17:30 a 20:30 hores. La pista de patinatge ecològica (sense cap cost energètic) tornarà a la plaça de La Concepció el 4 de gener, hi haurà tot un seguit de tallers infantils, Mercat de Reis, i tornaran el cap d’any infantil, el concurs de targetes de Nadal i una 4º edició del Festival de Circ i Teatre amb novetats que seran presentades pròximament. També es comptarà amb les visites del Pare Noel i diferents activitats que realitzaran l’Associació d’amics dels Reis Mags, complementant-se tot amb diferents campanyes comercials.

En aquest sentit, el regidor destacava la nova edició de la campanya “Comprar en Nadal a Ontinyent te Premi”, “que continua creixent any rere any en quantitat d’establiments participants, i si als nadals de 2013 van ser 70, i als de 2014 van ser 100, enguany seran 125 els comerços de la ciutat que repartiran 50 xecs-regal de 50€, el que equival a 2.500 euros en premis”, explicava. Les diferents associacions de comerciants han volgut sumar-se també a Ontinyent Il·lusiona amb altres campanyes pròpies que inclouen sorteigs de premis o lots de Nadal.

 

CONSULTA ACÍ TOT EL PROGRAMA D’ACTES PREPARAT