Al voltant de 1.800 escolars participen en les mostres de teatre d’educació vial de Xàtiva

Des del Departament de Seguretat i Educació Vial de la Policia Local de Xátiva, dins de la programació d’informació i divulgació de l’Educació Vial, que realitza tant en l’àmbit escolar, com a extraescolar, sempre ha reconegut al teatre com un dels millors recursos didàctics d’ensenyament, per ser el teatre educatiu una formula atractiva que facilita la comunicació, crea atenció, expectació, inquietud i il·lusió, sempre amb un missatge eficaç.

IMG_1454Aquest departament sempre ha mostrat gran interès en aquests tipus de recursos, per la qual cosa s’ha treballat braç a braç amb el Departament d’Educació Vial de Prefectura Provincial de Tràfic de València, sent Xàtiva una de les poques ciutats d’aquesta província on s’han representats totes les obres teatrals que ha organitzat la D.G.T, fins hui.

En tots els centres educatius que participen en totes les activitats del Departament d’Educació Vial de la Policia Local de Xàtiva, s’han realitzat les funcions de teatre sent aquests:

-11 Centres d’Infantil:

C.P. Sant Jacint Castañeda, C.P. Taquigraf Marti, C.P. Martinez Bellver, C.P. Atilio Bruschetti, C.P.E.I. Teresa Coloma, Claret, La Inmaculada, Betania, Nª. Sra. De la Seo,  C.P. Crist del Miracle i C.P. Verge dels Desamparats.

-1 Col·legi d’Educació especial Pla de la Mesquita.

Aquestes representacions teatrals han sigut vistes per uns 1800 alumnes d’infantil i de 1r cicle de l’educació primària, aconseguint els objectius previstos.

IMG_1476