Al voltant de 60 obres aspiren a guanyar els premis literaris Sant Antoni Abad 2020 de Canals

  • El jurat, format per docents del món de les lletres, anunciarà el veredicte a principis de novembre

Un total de 58 obres s’han presentat als premis literaris de Sant Antoni Abad 2020 que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals. Concretament, a l’edició d’enhuany participen 39 peces en castellà, que optaran als Premis Arcadio Ferrer Peiró, i 19 en valencià, les quals opten als Premis Francesc Bru.

Entre els participants que han presentat les seues creacions hi ha tant autors locals com de la resta del territori valencià. També hi ha d’arreu d’Espanya i un autor internacional, de Puerto Rico. El jurat, format per personal docent del món de les lletres, anunciarà el seu veredicte la primera setmana de novembre.

Els Premis Arcadio Ferrer Peiró, destinats a les obres en castellà, compten amb una dotació de 400 euros per a la millor obra poètica, 400 euros per a la millor obra narrativa, 200 euros per a la millor obra poètica d’autor local i altres 200 euros per a la millor obra narrativa d’autor local.

Per la seua part, els Premis Francesc Bru atorgaran 600 euros a la millor obra poètica, 600 euros per a la millor obra narrativa, 300 euros per a la millor obra poètica d’autor local i altres 300 euros per a la millor obra narrativa d’autor local, totes elles en valencià.

 

Premi Nacional de Fotografia

L’Associació Fotogràfica de Canals (AFCA), amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Canals, ha convocat el XXXVIII Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” 2019. El premi per a la col·lecció guanyadora (Col·lecció d’Honor) serà de 500 euros. Per al segon premi (Col·lecció Accèsit) s’atorgaran 350 euros. A banda es repartiran tres premis per a fotografies soltes d’autors locals o membres de l’AFCA de 110 euros, 100 euros i 90 euros.

Les col·leccions, de tres fotografies, s’hauran de remetre a l’AFCA (apartat de correus nº98, 46650 Canals) entre l’1 de novembre i el 10 de desembre.

Els guanyadors s’anunciaran el 14 de desembre a les 17 hores a Ca Don José on, posteriorment, entre el 6 i el 30 de gener de 2020, s’exposaran totes les obres participants.