Al voltant de 600 xiquets i xiquetes participaran en Ontinyent a la cloenda de la I Fase dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana

  • Els partits finals tindran lloc hui a partir de les 9 hores al Poliesportiu on hi haurà tallers i atraccions lúdiques

Uns 600 xiquets i xiquetes, 15 àrbitres, trofeus i atraccions lúdiques formaran part hui de la festa de l’esport base per celebrar que finalitza la I Fase dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana. Esta activitat organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent es va encetar el passat desembre amb el cros escolar. Al llarg d’esta fase municipal han participat els centres escolars locals així com centres de l’Olleria i Fontanars dels Alforins aconseguint reunir al voltant de 600 escolars a les instal·lacions municipals durant 11 jornades.

Pel que fa a la festa de cloenda començarà amb els partits a partir de les 9 hores al Poliesportiu Municipal. A partir de les 9.30 hores s’afegiran tallers i atraccions lúdiques que comptaran amb animadors esportius per als xiquets i xiquetes.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, declarava que “des de l’Equip de Govern sempre hem estat compromesos amb l’esport base i, a més, amb aquesta activitat volem impulsar la pràctica esportiva entre els més menuts i menudes per a treballar contra el sedentarisme i fer d’Ontinyent una ciutat activa i saludable”. Per este motiu, en esta jornada s’han inclòs partits no competitius en la categoria querubí (2015-2013) perquè puguen iniciar-se en la pràctica de l’esport escolar.

L’acte de cloenda comptarà amb el lliurament de trofeus per a cada categoria participant: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil als tres primers així com al equip més esportiu.