Alumnes anglesos aprenen espanyol a l’Alcúdia de Crespins

Passat dilluns a les 12:00 hores es va celebrar la recepció oficial a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins dels alumnes i professors de l’institut de Kingsbridge d’Anglaterra. Des de fa cinc anys, s’organitza a l’Institut SES de l’Alcúdia de Crespins un intercanvi e-twinning, i en aquesta primera fase d’intercanvi, els alumnes anglesos realitzen l’estada en famílies a l’Alcúdia de Crespins. En el mes de març, els alumnes de 3r d’ESO del centre de la Costera aniran a Kingsbridge, allotjats en les cases de les famílies dels xiquets que han vingut ara.

La regidora d’Educació, Isabel Pedrón ,va fer entrega als alumnes anglesos del llibre de festes 2013. Els escolars van aprofitat per a realitzar preguntes sobre la població al consistori.

DIGITAL CAMERAEl divendres van arribar a l’Alcúdia de Crespins els alumnes i els professors de l’institut Kingsbridge Community College, de Kingsbridge, Devon, d’Anglaterra. Aquest any arriben 22 alumnes i dos professors, amb l’objectiu de conèixer millor la nostra cultura i practicar la llengua.

Aquesta experiència és molt positiva per a aquests joves i es pot realitzar gràcies al treball conjunt dels professors, alumnes, pares i mares, i també d’altres entitats com l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins i La Caixa.

Al llarg de tota l’estada en el municipi, els alumnes anglesos coneixeran els nostres costums, conviuran amb les famílies i realitzaran visites turístiques com la celebrada aquests dies a l’Albufera de València.