Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva participaren a la Trobada d’Escoles

El passat dissabte, el col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, va acudir a la festa de les Trobades d’Escoles en Valencià que aquest any se celebra a la localitat de Genovés. Tots els anys, amb l’arribada de la primavera, aquest col·lectiu participa en aquesta festa i en aquesta edició es va preparar un taller amb taps de suro que va sorprendre als més menuts.

Per altra banda, Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva van instal·lar durant tot el matí un punt d’informació,  en el qual es va explicar la situació de la població sahrauí dels campaments de refugiats de Tinduf i de la zona ocupada il·legalment pel Marroc, de la situació dels drets humans al Sàhara Occidental, i de moltes més coses relacionades amb la causa sahrauí. També es va informar de les activitats que aquest col·lectiu desenvolupa al llarg de l’any, com la Caravana d’Ajuda Humanitària, les Jornades de Solidaritat o del programa de Vacances en Pau 2013, i de com la gent pot participar i col·laborar.

A més, en aquest espai es va crear un punt de venda amb productes com samarretes, el calendari solidari 2013, llibres, ceràmica sahrauí feta per les dones dels Campaments de refugiats…

Aquest ha sigut el vuitè any consecutiu que aquesta associació participa en les Trobades d’Escoles en Valencià que es realitzen a la comarca de la Costera.