Andrea Torres Martínez és elegida com a Fallera Major de l’Espanyoleto

Com marca la tradició, després de la dimissió del president i tota la seua junta, es va tornar a presentar el faller Pepe Perales i Vila, el qual va ser reelegit com a president per al pròxim exercici faller 2013/14.

Pepe ha estat al capdavant de la comissió durant l’exercici anterior i ha aconseguit un excel·lent superàvit per a la falla, no exempt d’esforç per part de tota la comissió. Espera gaudir este exercici tant com l’anterior. I pot estar tranquil, perquè ja compta amb la que serà la seua acompanyant, la Fallera Major de 2013-14.

eleccio fallera major 2La passada setmana es desvelava a tots els membres de la comissió, la cosa que tant s’anhela saber, si hi haurà Fallera Major i qui serà la protagonista. Ella no ho va saber fins al dia abans de ser presentada davant de la comissió, perquè va ser la seua germana la que va presentar la seua candidatura, recolzada en tot moment pels seus pares. La nostra fallera major “havia somiat amb eixe moment, mil voltes” comentava “però mai havia imaginat que seria tan especial”. Per a ella, l’Espanyoleto és “la millor falla de Xàtiva, i un orgull poder ser el seu representant”. Ella és Andrea Torres Martínez.

La seua germana, Ariadna, li “desitja el millor en esta nova aventura que comença, la més gran felicitat i il·lusió, perquè ser la Fallera Major de la comissió que t’ha vist nàixer i créixer, no té preu”. Perquè Andrea, gràcies a l’esforç de la seua iaia materna per mantenir viva la tradició valenciana en la família, és fallera d’aquesta comissió des que tenia 3 anys.

Fallera activa i treballadora, ha exercit com a Fallera Major Infantil l’any 2000 i com delegada infantil. A més, en 2003 va ser la representant de totes les falleres infantils de la ciutat de Xàtiva.