“Anem a fer tot el que estiga a les nostres mans perquè el Reial Madrid patisca el màxim possible”

Ell és el mur de l’Olímpic. Des de que va aplegar a Xàtiva la temporada 2011/12, provinent del CD Dénia, s’ha convertit en un fixe a la rereguarda blanca i en un dels jugadors més aclamats per l’afició xativina. I no sols per la grada, sinó també pels seus companys, que l’han portat a convertir-se en capità i referència del que l’equip vol mostrar al camp. Es un central contundent, potent al joc aeri i que no arrisca amb el baló als peus. Mendoza ens mostra les ganes del vestidor de poder mesurar-se amb els millors jugadors del món.

Com afronta la plantilla aquest encontre davant el Reial Madrid?

Per a nosaltres és una il·lusió molt gran, és una oportunitat única en les nostres vides de mesurar-nos de tu a tu davant un rival del nivell del Reial Madrid, un dels millors equips del món. Quan va començar la temporada i començarem a disputar la Copa, sabíem que açò podia passar i teníem moltíssimes ganes de que eixiren bé les coses. Érem conscients de que podria vindre un equip gran a la Murta i després anar nosaltres al seu camp. Ho veiem molt lluny, hem tingut que passar tres eliminatòries duríssimes, sobretot l’última, però al final hem tingut la sort de la nostra part.

No hi ha que oblidar-se de la lliga.

Per a nosaltres la lliga és l’objectiu principal i el més important. La Copa és una festa per a que tots junts la gaudim, però estem en la lluita per estar en la part alta i els partits de cada cap de setmana són finals per a nosaltres.

Per fi, el futbol ha sigut just amb l’Olímpic.

Nosaltres teníem una espineta clavada de com va finalitzar la temporada passada. Vam estar lluitant tot l’any per estar en promoció i al final no va poder ser. Açò ens dona un premi just, però el que seria reialment just és que aquest any abastarem els llocs de promoció.

Què suposa com a futbolista i professional d’aquest esport tindre l’oportunitat d’enfrontar-te als millors jugadors del món?

Ho pense i hem pose nerviós. Veient ara la Murta buida i pensant com pot estar el dia del partit, amb els millors jugadors del món al terreny de joc… Causa molt de respecte però al mateix temps conte les hores perquè arribe el moment.

Com t’imagines el Bernabéu?

Eixir a un camp tan gran, estar allí al mig i veure que les graderies pareix que van a caure’t damunt… imagina’t! Estem tots amb una il·lusió i un respecte molt gran.

A quin jugador buscaràs per canviar-te la camiseta?

M’agradaria un espanyol, sobretot Sergio Ramos o en Xabi Alonso, ja que són dos jugadors que m’agraden molt.

Tu que coneixes millor que ningú a l’equip. Es pot somiar amb donar la sorpresa?

Anem a intentar-ho i per nosaltres no va a quedar. Anem a fer tot el que estiga a les nostres mans perquè ací patisquen el màxim possible. Per què no? Sí que pot ser que a la Murta puguem traure alguna cosa positiva. On sí que serà complicat és en la tornada, ja que és un camp molt gran, els jugadors es voldran lluir davant la seua afició… Però ací pense que els podem posar les coses difícils.

Com aneu a afrontar el partit a la Murta?

Sabem que és una eliminatòria a dos partits i el nostre objectiu a casa és no encaixar gols. Si tenim la sort en algun baló parat o en una contra fer un gol, seria un pas endavant molt important.

Per últim, què li diries a l’afició que tant espera questa eliminatòria?

Que és un dia per a gaudir al màxim i per passar-ho el millor possible. Els demane que estiguen amb l’equip i que ens recolzen ja que serà molt important per a nosaltres sentir-los dins del camp.