Ángel Díaz: “Estem venent a preus de fa 18 anys”

Construcciones Ángel Díaz Donoso és una empresa que porta més 30 anys instal·lada a la ciutat de Xàtiva, tractant-se de la constructora amb més habitatges construïts a la capital de la Costera. La seua dilatada experiència i la seua qualitat ve avalada per premis com AQVA i el Premi Internacional de la Construcció i sobretot per ser una de la 25 empreses constructores amb el segell de qualitat a la construcció AIDICO.

adL’equip d’Ángel Díaz disposa de tres dècades d’experiència en vendes i direcció de projectes com apartaments, habitatges de nova construcció, plurifamiliars, de Renda Lliure… que els han fet líders en el sector de la zona. A més, al llarg de tots aquests anys, s’ha anat diversificant l’oferta amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de la demanda del mercat, cobrint tot el procés: construcció, promoció, la venda i postvenda. És el moment per apropar-te a aquesta constructora i beneficiar-te de les grans ofertes que disposa a la ciutat xativina ja que Ángel Díaz et va a oferir el millor servei, preus molt baixos i la millor qualitat, i sobretot la tranquil·litat de tenir un lloc on acudir per solucionar els problemes mitjançant un tracte directe.

És per això que la seua premissa de partida és considerar al client com a centre de tota l’activitat cobrint les seues necessitats i proporcionant el màxim en servei i qualitat. Per aquest motiu, aquesta setmana ‘Hem vist de prop’ a Ángel, que ens ha parlat sobre l’estoc immobiliari, a més de donar-nos el seu punt de vista al voltant d’aquest sector.

Fa poc més sis mesos parlàvem sobre la recta final de l’any on, gràcies a les diverses ajudes que anava a llevar el govern en 2013, estaven repuntant les vendes en aquest període. Després d’aquests mesos, quin balanç fa d’aquesta primera part de l’any?

IMG_0898Els tres primers mesos han sigut prou fluixos, ja que la gent que s’estava esperant a última hora, va comprar abans que acabara l’any per aprofitar-se de les ajudes a l’IVA i la desgravació. No obstant açò, aquest mes de juliol s’està animant bastant una altra vegada i sóc optimista.

A què creus que es deu?

En part al fet que hem baixat els preus de nou. Nosaltres el que fem és aplicar directament als preus les ajudes que s’estaven donant anteriorment. Si, per exemple, abans un pis valia 120.000 euros i es donaven 20.000 euros en ajudes, de cara a l’estiu ho poden trobar perfectament per 100.000 o 90.000 euros.

Iniciatives que fan que el mercat es moga de nou, estant en una etapa possiblement pitjor que fa sis mesos.

Al final el que fem amb açò és assumir aquesta part que ja no es dóna, ja que a nosaltres ens interessa vendre. Tots tenim habitatges en estoc i el nostre objectiu és desfer-nos d’ells.

IMG_0916Ángel Díaz es caracteritza per una atenció directa i personal.

El millor que tenim és que si vols un pis parles directament amb mi, el màxim responsable de l’empresa. No vas a parlar ni amb un intermediari, ni amb un banc, que al final després si passa alguna cosa no saps amb qui encarar-te. Pense que açò dóna molta confiança al comprador i és una forma de treball que ens ha fet diferents en tots aquests anys.

També destacar la qualitat en els acabats dels habitatges que es lliuren.

El client es trobarà una molt bona qualitat, excel·lents acabats i un molt bon estat en tot. Està clar que, com en tot, algunes vegades sorgeix algun problema, però disposen de la nostra total garantia. Jo sempre ho dic. Hi ha moltes famílies que m’han comprat la seua casa el fill, el germà, el nebot, l’oncle… La gent sap que si alguna cosa funciona i es treballa bé, és garantia de confiança.

Quines promocions teniu actualment en marxa?

Tenim quatre: Ens queda un pis en Piràmide, que va ser un èxit absolut l’any passat. Després, tenim habitatges en el Molí, en la zona de la Mesquita i en S3, en la zona del Palasiet. Finalment, tenim tres habitatges en el carrer la Reina, però són pisos amb acabats de luxe, amb parquet, cuines increïbles, amb les gammes més altes…

IMG_0899Si algun dels nostres lectors està pensant a comprar-se un pis, perquè ara?

Perquè ara és quan estan els preus més ajustats i encara poden trobar varietat. El pròxim que em queda ja és regalar-los… Les oportunitats que hi ha en aquests moments no s’han vist mai perquè estem venent a preus de fa 18 anys.

I perquè confiar per a aquest treball en Construcciones Ángel Díaz Donoso?

Sobretot per tranquil·litat i perquè en preu-qualitat sé que no em guanya ningú. Conec el sector, sé les qualitats que s’ofereixen per ací, i sé que els nostres productes són molt bons. A més, una casa no és com una camiseta, que si es trenca es compra una altra. Açò és per a molt de temps i cal tenir la major tranquil·litat, a més d’un preu molt competitiu.