Aquest cap de setmana es disputa el Xé Torneig Cadet del Genovés

El València B.C., Joventut de Badalona, Sabonis BC i el C.B. Genovés disputaran aquest cap de setmana la desena edició del Torneig Cadet del Genovés. Una nova edició que comptarà amb equips importants no tan sols a nivell nacional, sinó també a nivell europeu.

CD Genovés Junior.
CD Genovés Junior.

El torneig començarà el divendres a les 17.30 hores amb un atractiu València B.C. – Joventut de Badalona, per a continuar amb el debut de l’equip local contra el Sabonis BC. Aquesta jornada del divendres acabarà amb la presentació i benvinguda oficial del torneig al Museu de la Pilota.

En la jornada maratoniana del dissabte, el València BC i el C.B. Genovés obriran la competició, a les 10h., per a donar pas, a les 12h., a un partit entre el Sabonis BC i el Joventut de Badalona. Després, els equips que disputen el torneig compartiran un dinar de germanor tots junts.

La jornada de vesprada enfrontarà ,en el primer partit, al C.B. Genovés i el Joventut de Badalona i després el partit entre el València BC i el Sabonis BC, amb el qual ja es decidiran els partits del diumenge, on a les 12h. serà la gran final.

València BC
València BC.

Un torneig en  que, com els darrers anys, el C.B. Genovés, a més de posar molt d’esforç i de sacrifici hi posa molta il·lusió, sense la qual, de segur que no s’estaria parlant d’una nova edició del Torneig i més encara en aquest any que e s commemora el 20é aniversari del club. “És una bona oportunitat per veure el pur bàsquet de formació, amb tres dels millors bressols de l’Estat Espanyol i aquest any també un dels millors d’Europa. Bona excusa per assistir al pavelló al llarg del cap de setmana. Per això des del C.B. Genovés volem convidar a tots els aficionats del Genovés i de les comarques veïnes que assisteixen a presenciar aquesta nova edició del Torneig Cadet”, es comentava des de l’organització del Club.

Joventut Badalona.
Joventut Badalona.

A diferència dels anys anteriors, aquesta desena edició, a mes dels partits del propi torneig també comptarà amb la disputa d’un partit amistós entre l’equip lituà del Sabonis BC i l’equip júnior del València BC, que serà el dijous a les 19.30 al pavelló municipal del Genovés

Per tant, divendres, dissabte i diumenge, el millor bàsquet cadet al Genovés.

 

Horaris del partits:

 

Sabonis BC 97.
Sabonis BC 97.

DIJOUS 21 DE FEBRER DE 2013

PARTIT AMISTÓS

19.30 H. VALENCIA BC JÚNIOR – SABONIS BASKETBALL CENTER ’97

Pavelló Municipal del Genovés

 

DIVENDRES 22 DE FEBRER DE 2013

17’30 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB– JOVENTUT DE BADALONA

19’15 H. – SABONIS BASKETBALL CENTER ’97– C.B. GENOVÉS.

21’30 H. – Presentació al Museu de la Pilota

 

DISSABTE 23 DE FEBRER DE 2013X Torneig Internacional Cadet de Bàsquet del Genovés'2013

10’00 H. – VALÈNCIA BÀSKET CLUB.– C.B. GENOVÉS

12’00 H. – SABONIS BASKETBALL CENTER ’97– JOVENTUT DE BADALONA.

 

17’15 H. – JOVENTUT DE BADALONA – C.B. GENOVÉS

19’00 H. – SABONIS BASKETBALL CENTER ’97–. VALÈNCIA BÀSKET CLUB.

 

DIUMENGE 24 DE FEBRER DE 2013

10’00 H. – 3er i 4t LLOC

12’00 H. – FINAL