Aquesta vesprada se celebren eleccions a Annauir per elegir l’alcalde pedani

  • Després de 20 anys, les pedanies tindran primers edils elegits democràticament

Hui, a les 20 hores, se celebraran eleccions per escollir alcalde pedani a la localitat d’Annauir. Els tres candidats a ocupar el càrrec són Dori Peña, José Vicente Gramaje i José Climent. En aquests comicis poden votar tots els majors d’edat que tinguen residència habitual o vacacional a la localitat. Al voltant de 200 veïns estan convocats a les votacions. Tant el regidor de Pedanies, Ignacio Reig, com el regidor de Participació Ciutadana, Miquel Alcocel, han volgut fer una invitació general als veïns i veïnes d’Annauir a assistir i participar en aquest procés electoral. L’acte tindrà lloc al local social conegut popularment com “l’escola”.

Reig ha manifestat que “tant el regidor de Participació com jo mateix estem il·lusionats amb aquest procés. Estem sorpresos amb la participació. No esperàvem tindre tres candidats. El poble d’Annauir, després de 20 anys d’alcaldes triats a dit, tindrà un primer edil escollit democràticament pels veïns”.

El regidor de Pedanies ha informat que altres processos electorals com aquest se celebraran en les pedanies de Torre d’en Lloris, l’11 de juliol, i Sorió, el 18 de juliol. Així, a finals de juliol, les tres pedanies tindran alcaldes elegits mitjançant eleccions democràtiques.