Arriba el IV Concurs de Joves Intèrprets a la Llosa de Ranes

  • Tindrà lloc hui, demà i els propers 7 i 8 de juliol a l’Auditori Mestre Tortosa

Hui, demà i els propers 7 i 8 de juliol, l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes acollirà la quarta edició del Concurs de Joves Intèrprets, un projecte conjunt de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de La Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa. L’objectiu del Concurs és, una vegada més, estimular els joves músics per tal que es preparen, s’esforcen en millorar i, a la fi, complisquen les seues expectatives per tal que se senten satisfet amb el resultat obtingut.

En tractar-se d’un concurs, es convertirà per ells en una experiència molt útil per a la seua posterior vida professional, ja que els joves no estan acostumats a participar en este tipus d’esdeveniments. Els permetrà també enriquir-se com a músics, ja que en tractar-se d’un concurs nacional, adquiriran una visió ampla d’allò que altres músics del seu mateix nivell i edat interpreten i treballen en altres conservatoris i escoles de música de l’àmbit nacional.

Es busca que els participants gaudisquen al màxim d’aquesta experiència, sent sabedors que un concurs, tot i que exigeix un nivell de preparació superior, no deixa de ser una ocasió per fer allò que més els agrada: la música.

El concurs està estructurat en dos caps de setmana dedicats a estos joves intèrprets, futures promeses del món de la música que ens faran gaudir amb les seues actuacions. El primer d’ells és per als intèrprets de vent-fusta, i el segon de vent-metall.

El dissabte 30 de juny començarà la fase classificatòria de vent-fusta a les 9 hores, mentre que la final tindrà lloc el diumenge 1 de juliol a les 19 hores. La fase classificatòria de vent-metall tindrà lloc el dissabte 7 de juliol a partir de les 9 hores i la final el diumenge 8 de juliol a les 19 hores.