‘El repte Gourmet’ arriba a Xàtiva

IMG_0628El Gourmet torna a l’acció amb les seues innovadores i originals propostes. En aquesta ocasió Pepe i Pablo ens presenten ‘El repte del Gourmet’, on van a buscar als més menjadors de la zona. Quantes hamburgueses de 250 gr. eres capaç de menjar-te? Amb aquesta idea naix aquesta proposta, una iniciativa que donarà inici el proper dijous 5 de setembre amb ‘El Casting’. Aquesta nit consisteix en establir una base per al repte, és a dir, si la persona que més se’n menja ha ingerit un total de 4, el repte començarà en 5.

Així, hi ha preparat el conegut com a ‘Mur de la Fama’ que estarà present al seu local per donar constància de tots els guanyadors i on s’aniran sumant tots els que vagen superant la marca a batre en eixe moment.

El repte és molt senzill: Intentar superar la marca, ingerint el major nombre d’hamburgueses possible en 45 minuts. A més, tots aquells que participen gaudiran d’uns preus molt especials tan en beguda com en les hamburgueses.

Per al guanyador, a més de tindre el seu nom al un lloc d’honor del restaurant, tindrà tot el menú pagat, així com una samarreta commemorativa de la seua gesta.

IMG_1919Aquesta iniciativa arriba per a quedar-se, així tot aquell que vuiga gaudir d’una nit especial al Gourmet del Socarrat podrà, o bé gaudir dels seus excel·lent i variat menjar o bé demanar el repte. Una ocasió de gaudir en família o en amics d’una nit molt diferent.

Així que ja ho saben, els més fartons de la zona tenen des d’ara una cita imprescindible al Gourmet del Socarrat, on tindran que demostrar que són els que més poden menjar en aquest espai de temps.

Quantes hamburgueses eres capaç de menjar-te?