Arriben a Xàtiva els xiquets acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí

Ja han arribat els xiquets i xiquetes sahrauís que acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva passaran l’estiu a Xàtiva i a la Costera. Aquests 3 xiquets i xiquetes sahrauís començaran tota una sèrie d’activitats per tal que gaudisquen d’un estiu especial a la nostra ciutat i comarca.

SANYO DIGITAL CAMERADes d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva agraeixen “les ajudes que les institucions públiques, caixes, empreses i comerços de Xàtiva i de la Costera que ens permet dur a terme els nostres projectes de cooperació amb el poble sahrauí i en concret el programa de Vacances en Pau. També volem estendre la gratitud a tota la ciutadania que col·labora amb nosaltres així com a les famílies acollidores”.

Aquesta setmana de juliol els xiquets i xiquetes sahrauís passaran tota una sèrie de revisions pediàtriques, que continuaran durant aquestos dos mesos. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva han volgut també recalcar “els esforços que els equips de Pediatria hauran de realitzar durant aquest període”. També, durant el mes de juliol es realitzarà la recepció institucional a l’Ajuntament de Xàtiva i el dissabte 20 de juliol, la Trobada de xiquets i xiquetes sahrauís a València.