Arxivada una denúncia per abocaments a l’Alcúdia de Crespins

  • Javier Sicluna està “molt satisfet” amb aquest arxiu al poder constatar que des de l’Ajuntament “s’estan fent les coses bé”

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer arxiva una denúncia d’abocaments a l’Alcúdia de Crespins. El passat mes de febrer va tenir lloc la inauguració de la nova estació de bombament a Vila Adela que és un grup d’habitatges situats en el camí de la Serratella a l’Alcúdia de Crespins. L’obra va ser realitzada per Egevasa i ascendia a setanta mil euros pagats per aquesta entitat en la seva totalitat.

L’anterior estació de bombament funcionava malament i els abocaments residuals anaven a parar al riu Sants. Javier Sicluna, alcalde de l’Alcúdia de Crespins va negociar amb Egevasa per a la construcció d’aquesta nova estació de bombament que va servir per fer un gran dipòsit i la col·locació de noves bombes i així enviar subterràniament i directament tot el residual al clavegueram del poble.

Per aquest motiu l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer l’arxiu de l’expedient de denúncia per abocament d’aigües residuals procedents de sanejament de la població de Vila Adela. Javier Sicluna està molt satisfet amb aquest arxiu al poder constatar que des de l’Ajuntament s’estan fent les coses bé per al benefici d’aquesta població i la qualitat de vida dels seus veïns.

Agraeix a la Confederació aquesta imatge de denúncia, amb el compromís de seguir travant per i per al medi ambient de l’Alcúdia de Crespins i sobretot pel que fa en matèria d’aigua. Un bé preuat d’incalculable valor i que des d’aquest equip de govern no escatimaran esforços perquè l’aigua tingui prioritat absoluta per obtenir la major qualitat per a tots els veïns i veïnes.