Augmenta el potencial turístic de Xàtiva

El Castell de Xàtiva incrementa notablement les visites turístiques en aquests dies i es converteix en un referent cada vegada més conegut pel turisme d’interior.

El passat dia 1 de maig, amb motiu del pont a Madrid, es va registrar una alta xifra que va ascendir a 610 visitants, la qual cosa significa la major aconseguida en els últims anys en el mateix dia festiu. Majoritàriament van ser visitants de la Comunitat de Madrid i de la nostra província.

Diumenge passat, dia 5 de maig, van ser 480 visitants els que van acudir a visitar el Castell. Un dels punts on més es concentren és en la zona de pícnic, que s’ha ampliat amb nou taules i diversos seients.

A més, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, amb l’objectiu de donar a conèixer el ric patrimoni la nostra ciutat, també ha programat per a aquesta setmana en el Castell la grabació del programa ‘Un país para disfrutar’, dins del capítol dedicat a la província de València.

El programa el presentarà Imanol Arias i Ana Duato i es reproduirà en TVE 1 en la nova temporada. En ell es podrà veure l’elaboració dels dos plats estreles de la gastronomia local com l’arrós al forn i l’arnadí amb la col·laboració dels restaurant Pebre Negre qui cuinarà l’arròs i la pastisseria El Poblet, que serà l’encarregada d’elaborar aqueste postre.