Barça i Madrid es veuen les cares en el II Torneig Nacional Infantil “Ciutat de Xàtiva”

  • Es disposarà de taules per a dipositar aliments no peribles que es destinaran al menjador social de “Gent de la Consolació”

Per segon any consecutiu el Club Nou Bàsquet Xàtiva ha organitzat el II Torneig Nacional de Bàsquet Infantil “Ciutat de Xàtiva”. Es va iniciar ahir a la pista del pavelló Francisco Ballester i conclourà demà diumenge.

Aquest any a més serà molt especial, ja que s’ha retut un emotiu homenatge a una gran persona que va formar part del club: César Cervera Marichal, mort ara fa un any. L’homenatge es va celebrar ahir al pròleg del partit entre el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona. Al costat d’aquests dos equips participen el València Bàsquet i l’equip del club. La intenció és convertir aquest torneig en el millor de la categoria a nivell nacional. Els quatre equips disputen una lliga enfrontant-se pel títol de campió del torneig els dos primers.

Com en altres activitats promogudes pel club, a la porta del pavelló, fins al final del torneig, es disposarà de taules per a dipositar aliments no peribles que es destinaran al menjador social de “Gent de la Consolació”.

Hui dissabte dia 10:

10: 00h. València Bàsquet-FC Barcelona

12: 00h. Reial Madrid- NB Xativa

17: 30h. FC Barcelona- NB Xativa

19: 30h. Reial Madrid-València Bàsquet

Demà diumenge dia 11:

9: 00h. 3 i 4 llocs

11: 00h Gran final