Barxeta viu les Festes Patronals

CONSULTA ACÍ EL PROGRAMA D’ACTES!

 

Saluda de l’alcalde

alcaldebarxetaBenvolguts veïns i benvolgudes veïnes; Una vegada més, tinc l’oportunitat de retrobar-me amb vosaltres mitjançant este apartat al nostre llibre de festes, el qual ja és una tradició i una institució al nostre poble i que moltes persones esperem ansiosos cada any que aplegue a les nostres mans per pegarli una ulladeta i conèixer de primera mà qui van a ser les festeres i els festers, quins els ades que faran, els dies, les hores … , en fi, que tots sabem que quan tenim el llibre a casa, és senyal inequívoca de que ja falta ben poc per a les Festes Patronals, i això ens alegra i molt!.

Com he dit abans, ja sabem tots que ens apropem a la data en la que Barxeta, es converteix en un poble fester, ple de colorit i soroll, amb els seus carrers engalanats amb l’alegria, l’harmonia i l’hospitalitat de la seua gent. Són uns dies en que la música es converteix en protagonista indispensable en tots i cadascun dels ades que s’han programat amb tanta il-lusió i esforç per al gaudiment de tots.

Aquests últims anys, s’està treballant durament perquè les nostres Festes Patronals no perden la seua originalitat, la seua identitat i, sobretot, l’alta participació ciutadana, ja que és el punt fort que caracteritza i és senya d’identitat de les persones del poble de Barxeta, i que a pesar de la difícil conjuntura econòmica, social i laboral que estem travessant i que tots ja coneguem, com Alcalde vostre vull ressaltar que és un vertader orgull serho, ja que, no solament en els actes de Festes, sinó durant tot l’any la gent d’este poble ha participat molt activament en tots els actes i esdeveniments que s’han realitzat, ja siguin de qualsevol naturalesa, i gran “culpa” d’açò és de les associacions, comerços, empreses i de la gent en general, ja que un any més seguim demostrant que la fraternitat i solidaritat que ens uneix és molt més gran que els que ens puga separar, per això vull agrair públicament i una vegada més (i no em cansaré mai) a totes les persones que, d’una forma o altra, participeu de forma activa en tot allò que passa al nostre poble, i animar-vos a continuar fent-ho, perquè és una de les senyes d’identitat que desperta l’enveja sana d’altres localitats.

Per suposat, ressaltar també el treball que han fet els Festers i Festeres d’aquest any, perquè malgrat que són poquets, amb l’inestimable ajuda de la nostra Regidora de Cultura i Festes Mari Cruz Tormo, he sigut testimoni directe del treball, l’esforç i la dedicació que han donat a la seua organització, per a fer realitat el que al principi era un somni i ara ja són unes Festes plenes d’actes, d’activitats i d’esdeveniments, per tant, el meu reconeixement i gratitud a elles i ells de part de tot el poble.

Per últim, animar-vos a tots i totes a que eixiu al carrer el màxim possible, són dies de dedicar-los a la diversió i a la relaxació, però sobretot a la relació amb familiars i amics, per això vos convide a què, no els oblidem però si aparquem un poc els possibles problemes durant uns dies i així poder gaudir amb alegria i fraternitat, omplint Barxeta de llum i soroll, però sobretot que el poble estiga ple de la seua gent, per que el món sencer s’entere que han arribat les Festes Patronals del2013 al millor poble, el poble de Barxeta.

BONES FESTES A TOTHOM!!!

El vostre Alcalde:Vicente Huet Ballester.

 

Saluda dels festers

De nou ens trobem a les portes de les Festes Patronals i de Moros i Cristians del nostre poble.

festersBarxetaEnguany, unes festes molt especials ja que són les nostres, les del 2013. Nosaltres la quinta del 95, hem treballat dur durant tot l’any per poder preparar les festes d’aquest any. Cadascú tenim les nostres obligacions, uns estudiem, altres treballem, però sempre hem trobat un moment per prepararles.

Aprofitem aquestes línies per demanar a veïns i forasters que vinguen a Barxeta a gaudir de les nostres festes i ens acompanyen durant tota la setmana, ja que de no ser així res del que hem treballat tindria sentit.

També volem donar les gràcies a totes les persones que han col-laborat econòmicament en la festa, i enguany més que mai, degut a la crisi que estem patint i que està resultant tant complicada per a tantes famílies. En especial també volem agrair als nostres pares i mares, familiars, amics … per ajudarnos tant aquest any i donar-nos el seu suport sempre que l’hem necesitat. Gràcies!!!.

Per últim, agrair a totes les associacions, establiments comercials i a l’ajuntament de Barxeta que han col-laborat junt a nosaltres per a preparar el que va a ser les festes d’enguany, les nostres, les del2013.

Sols ens resta dir que intentem oblidar per uns dies el nostre dia a dia, que eixim al carrer a participar en tots el ades amb il-lusió, alegria i felicitat i que ens acompanyen el dia gran per a nosaltres, el dia de la presentació.

Que res, ni ningú faça ombra a les nostres festes.

Bones festes a tols i totes