Bàsquet i solidaritat al Genovés

La jugadora internacional Maria Pina tornarà a ser protagonista al Genovés, junt al Club Bàsquet Genovés, en una finalitat benèfica. En aquest cas, es tracta d’un campionat 3×3 de bàsquet, que igual que la temporada passada, es disputarà al Pavelló Municipal del Genovés. El 3×3 es centrarà en una competició que es completarà amb un esmorzar i  beguda per a tots els participants, a més de regals que es repartiran al llarg del matí. Segons Maria Pina “és una activitat oberta a tots els xiquets i xiquetes que estimen aquest esport i que vulguem passar un matí amb altres amics. Per a mi es la major recompensa que podia tindre el treball diari, és algo molt emocionant”.

Aquest any, com a novetat, es dividirà en dos dies, el 29 per als xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2003 i 2007 i el dia 30 per als nascuts entre els anys 2002 i 1997.

La inscripció és de 15 euros per equip que aniran destinats íntegrament a ASPROMIVISE, associació amb  la qual té un vincle especial després de participar en vàries activitats organitzades per aquest col·lectiu.

Per a poder apuntar-.se l’únic que s’ha de fer es enviar un correu electrònic a campusmariapina@gmail.com.