Bicorp, classificat per les semifinals de l’autonòmic de raspall

  • L’equip de la Canal jugarà contra l’Alzira per un lloc a la final

A falta d’una jornada de la lliga regular del Campionat Autonòmic de raspall, ja estan decidits els quatre equips que s’enfrontaran en les semifinals absolutes buscant un lloc per a la final de Gavarda. Aquesta setmana, els favorits no han fallat i han guanyat les seues respectives partides de la novena jornada, on els equips que jugaven en casa s’han endut la victòria.

El líder de la competició, el CPV Xeraco A rebia la visita del quart classificat l’ObraEstil Cocentaina. Després d’una partida igualada on els sis jugadors ho donaren tot al trinquet de la Safor, la victòria va caure del costat de l’equip local per un treballat 30 a 20.

El segon classificat, el CPV Bicorp A jugava contra el cinquè classificat el CPV Oliva, una partida sense massa emoció on l’equip de la Canal no va donar cap opció guanyant la partida al seu trinquet d’una forma contundent sense deixar anotar cap joc a l’equip rival, per tant 40 a 0.

L’última partida de la jornada es va disputar al trinquet d’Alzira, on el tercer classificat el Maria Aliño Alzira s’enfrontava al segon equip de Xeraco, i els tres punts es quedaren a casa després de la victòria 30 a 10 per als de la Ribera, el segon equip de Xeraco es queda cuer en la classificació. Per a la pròxima setmana està previst que es jugue l’última partida de la fase regular, aquesta jornada no serà decisiva ja que estan clars els quatre equips que jugaran les semifinals absolutes, i on també estan clars els emparellaments. Passe  el que passe, Xeraco A serà líder i s’enfrontarà a l’ObraEstil Cocentaina  que és el quart classificat, i sols queda per decidir el segon i tercer lloc que dependrà d’esta jornada, però que enfrontarà Alzira i Bicorp en semifinals, a falta de saber quin equip tindrà el factor canxa al seu favor.