Bicorp guanya la Supercopa de raspall al Genovés

Els dos clubs més poderosos de “raspall”, Bicorp i Xeraco, es van veure dijous passat les cares al trinquet de Genovés, on va tenir lloc la final de la Supercopa de raspall, i en la qual la formació de la Canal de Navarrés va aconseguir emportar-se el títol de campions.

Davant una grada plena de seguidors, els dos equips van mostrar el seu millor joc, ja que la formació de la Safor va començar guanyant el primer joc, però els de la Canal van aconseguir avançar-se al marcador per 20 a 5. El mateix va passar en el segon assalt, en què els jugadors de Xeraco van treure el seu orgull i coratge per superar els seus rivals i aconseguir igualar a 20, però, l’últim joc va ser un cara i creu entre els dos equips, i els de Bicorp acabar demostrant el major equilibri.

Amb aquest títol, Mario de Bicorp, Víctor de Bolbaite i Borja de Navarrés marquen una època de referència esportiva per al seu club.

Després de la partida, l’alcalde de genovès, Emilio Llopis i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Saoro Oliver, van entregar els trofeus i les medalles als dos equips participants.