Bru: “M’agradaria seguir jugant perquè em trobe en molt bona forma”

Aquesta setmana hem parlat amb tot un històric del futbol regional, un jugador que ha passat per equips com l’Alberic o el Canals i que ara gaudeix d’aquest esport a L’Alcúdia de Crespins. Amb l’objectiu de la salvació ja en la butxaca, què millor que parlar amb Bru perquè ens explique les seues impressions sobre aquesta temporada i sobre com veu el seu futur.

Eres un jugador molt reconegut i experimentat en aquestes categories. En quin moment et trobes actualment?

La veritat és que a nivell personal em trobe molt bé físicament i estic molt content perquè aquesta temporada he estat molt a gust i he gaudit al màxim del futbol.

Aleshores el futur es planteja d’una forma optimista.

Bé, a mi m’agradaria seguir jugant i si no passa res així serà. Estic en molt bona forma i si el treball em deixa compaginar-ho sols pense a dia de hui en seguir jugant.

Quin és el secret per a estar tant temps i mantenir-te així de bé?

El secret és cuidar-se i mantenir-se tan bé com siga possible físicament. Després ja si t’agrada el que fas i et trobes bé en un equip, tot és més fàcil.

Quant a L’Alcúdia, teniu ja la salvació pràcticament aconseguida. Com valores la temporada? 

Aquesta temporada ha sigut un poc atípica ja que vam començar amb l’objectiu de poder fer un poc més aquest any. Han sigut uns mesos molt estranys, amb moltes lesions i fitxatges d’última hora. Sincerament esperava més de l’equip però estem molt contents per haver assolit la salvació a falta d’uns partits.

Açò dóna mostra que es tracta d’una categoria complicada. 

Sí, sobretot és una categoria molt igualada i si perds un partit baixes tres llocs i si guanyes dos puges a la part alta. Matemàticament encara tenim opcions de quedar en quarta posició i açò deixa a les clares quina és la dificultat de la categoria.