Caixa Ontinyent renova la seu central de l’entitat

  • Ximo Puig i Jorge Rodríguez visitaran les renovades instal·lacions de les històriques oficines al barri de Poble Nou on la tecnologia, la seguretat i l’eficiència energètica són les protagonistes

Caixa Ontinyent inaugurarà el proper 22 de novembre la seua nova seu central, un edifici dotat amb la més moderna tecnologia i que possibilita ampliar i millorar els serveis als seus clients, especialment els digitals. En l’acte s’espera la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com del president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. Abans, aquest darrer dimecres, es va realitzar una visita informativa als mitjans de comunicació de la zona per conèixer, de primera mà, totes les novetats.

I es que en els últims mesos, Caixa Ontinyent ha engegat diversos projectes tecnològics que milloraran la seua oferta de serveis i que li portaran a mantenir-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. L’objectiu principal d’aquesta renovació és ampliar els canals relació, mantenint la xarxa d’oficines i, al mateix temps, potenciant el tracte directe amb els clients de l’entitat.

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, destacava els dos anys d’obres per rehabilitar l’edifici, situal al barri de Poble Nou, amb una  inversió de 4 milions d’euros. L’edifici compta amb un total de 71 treballadors als qui cal sumar els sis empleats de l’Obra Social que treballen a les oficines properes del Centre Cultural.

Si per alguna cosa destaca aquesta nova seu, a més de la seua modernitat, és per tractar-se d’un espai ampli, lluminós, on l’eficiència energètica juga un paper fonamental. A més, la seguretat és un dels pilars fonamentals amb els quals es va projectar l’obra: un circuit de 17 càmeres i més de 180 punts de control fan d’aquest espai, a més de quasi infranquejable, tot un referent tecnològic.

L’edifici, de 2.600 metres quadrats, compta amb sis plantes: el soterrani està destinat a les caixes de seguretat privades; la planta zero està composta per la recepció i l’accés a aquest servei de caixes de seguretat; en la primera planta trobem la zona d’informàtica; en la segona planta estan els departaments assessors, de riscos i l’oficina digital; en la tercera planta treballa l’equip de recursos humans, planificació i control; la quarta planta està composta per els despatxos de la direcció i la sala de reunions del consell; finalment, la cinquena planta compta amb una zona comuna per a ús diari dels treballadors i una terrassa on gaudir d’unes vistes d’Ontinyent.

Oficina digital

Després d’afrontar el canvi de l’equipament tecnològic, Caixa Ontinyent ha posat en funcionament la nova oficina digital, que naix de forma complementària a les oficines físiques i que permetrà ampliar el servei als clients, així com evolucionar d’acord amb les seues necessitats. Aquesta nova oficina serà el suport de l’actual banca electrònica que ofereix la caixa, que preveu anar incrementant serveis i funcions perquè els clients puguen optar per treballar de forma autònoma.

Carbonell explicava que “l’evolució tecnològica és una realitat i és una oportunitat per a un sistema financer que s’enfronta a reptes importants en els pròxims anys. La innovació ens permetrà ser més eficients i oferir un servei personalitzat, orientat a cada client i cada situació en particular”. Quant al nou edifici Carbonell subratllava que “té un efecte simbòlic perquè renova la motivació del personal i la il·lusió dels clients pel projecte Caixa Ontinyent, i també té un efecte eminentment pràctic perquè dota a la nostra Caixa de potencial i capacitat per a assumir eixos reptes quant a innovació bancària”.