Canals acollirà dimarts el Focus PIME

  • La Casa de Cultura “Ca Don José” serà la seu d’aquest important encontre empresarial autonòmic que se celebrarà el proper 22 de maig

Dimecres tenia lloc a Canals la presentació de “Focus PIME y Emprendimiento” la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida, que se celebrarà el pròxim 22 de maig en la Casa de la Cultura “Ca Don José” de Canals, de 15.30 a 20 hores. A la presentació de la jornada assistien l’alcalde de Canals, Ricardo Requena; el vicepresident de l’Associació de Comerciants i Empreses de Canals (Associem), Emilio Talens; i el director general del CEEI de València, Jesús Casanova.

L’alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals, Ricardo Requena destacava que “des del departament estem molt satisfets que el Focus PIME de la nostra zona es duga a terme en Canals. Amb aquest esdeveniment i la Setmana de Formació Empresarial, celebrada tan sols una setmana abans, continuem esforçant-nos per a oferir formació gratuïta i de qualitat a totes aquelles persones que cerquen ampliar les seues competències en el món laboral”.

Per la seua banda, el director del CEEI València, Jesús Casanova, animava a empresaris, comerciants i emprenedors de les tres comarques a participar en l’esdeveniment ja que, segons destacava, “s’ha fet un gran esforç per configurar un programa en el qual es puguen veure identificats i que els servisca per a generar sinergies entre ells i crear noves oportunitats de negoci. A més, en el cas de Canals, han sigut 18 les entitats de l’ecosistema que s’han involucrat en l’esdeveniment”.

El CEEI València és el principal impulsor dels esdeveniments “Focus PIME y Emprendimiento” de la província de València i les comarques centrals, que són trobades de networking empresarial per a empresaris i emprenedors. Fins a finals d’any té previst organitzar vuit esdeveniments. El primer serà el que se celebre el 22 de maig a Canals, posteriorment, passaran per Xelva, El Puig, Requena, Alcoi i València.

“Focus PIME y Emprendimiento” és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport l’emprenedurisme i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament del IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.