Canals acull una nova edició de la Fira Comercial

  • Se celebra hui a l’Avinguda Vicente Ferri de 9 a 20 hores

Durant la jornada de hui tindrà lloc la segona Fira Comercial a Canals d’aquest any amb el lema “Fem Comerç, Fem Canals”. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica junt amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris “ASSOCIEM” de Canals.

Si ens apropem a Canals hui podrem gaudir de prop de 50 empreses on trobarem les millors ofertes en roba de dona, home, xiquet, moda esportiva, sabates, roba per a la llar, regals, joieria, flors, articles artesanals, llibres, complements, automoció… Tot a uns preus molt interessants i amb l’atenció especialitzada i de qualitat que caracteritza el comerç local del municipi.

A més de l’activitat comercial, la fira oferirà per a l’entreteniment dels més menuts castells inflables, una ludoteca amb jocs gegants, tallers de reciclatge i un taller de robòtica.

D’altra banda, la música i l’animació està garantida durant el transcurs de la Fira Comercial, mitjançant l’animació amb speaker i la connexió en directe a càrrec de l’Emissora Municipal de Canals Ràdio, que emetrà un programa especial des de les 11 hores del matí.

Amb aquest esdeveniment es pretén crear un espai propici, on els empresaris puguen interactuar amb el mercat i promocionar els seus béns i/o serveis. No només té com a objecte la venda de productes, sinó construir relacions amb els clients i efectuar nous contactes comercials, tot conjugat en un ambient lúdic i atractiu oferit a veïns de Canals i comarca.

Vicent Tornero, regidor de l’àrea, reconeix que “amb accions com aquestes considerem que és una de les millors formes de donar a conéixer l’oferta de productes i serveis que tenim al poble, a més de brindar la possibilitat de contactar en un mateix espai, amb possibles proveïdors, conéixer la competència i comparar preus en un ambient distés”.

La Fira Comercial quedarà ubicada en l’Avinguda Vicente Ferri, eix vertebrador de la localitat, junt a la plaça Pont del Riu, des de les 9 fins les 20 hores.