Canals començarà prompte el canvi d’enllumenat al municipi

  • “Malgrat els entrebancs i les dificultats administratives per fi farem realitat aquest necessari i ambiciós projecte”, ha destacat l’alcaldessa Mai Castells

L’Ajuntament de Canals ha anunciat que iniciarà en breu el canvi de l’enllumenat de la localitat. Des del Consistori canañí s’ha adjudicat recentment el contracte d’enllumenat públic a l’empresa Electro Penalba SL.

Amb aquesta adjudicació, en un breu període de temps, començarà el canvi de il·luminació en diferents places, carrers i avingudes de la localitat. Concretament, seran més de 80 vies i places les que veuran millorat aquest servei.

Cal recordar que des del departament d’Urbanisme es va dur a terme un treball previ de documentació i estudi de cada carrer que va permetre elaborar un llistat de carrers  on ara va a dur-se a cap  la renovació  i millora de l’enllumenat públic.

L’alcaldessa, Mai Castells, es mostrava satisfeta davant aquest projecte i manifestava que “malgrat els entrebancs i les dificultats administratives per fi farem realitat aquest necessari i ambiciós projecte que ja era una prioritat per a l’anterior equip de govern del que  jo també era responsable”.