Canals estudia crear un pla d’ocupació

Pocs ajuntaments hauran tan compromesos amb la creació de llocs de treball com el de Canals. Actualment, el consistori dóna ocupació a quasi 300 persones, 151 d’elles són ocupacions directes, la resta es troben: en l’empresa pública Risoncha que dóna ocupació a 18 persones, 7 d’elles discapacitades; en l’escola taller que està donant treball, i al mateix temps formant, a 40 joves de Canals. A més hi ha 39 persones més en la subvenció concedida pel Servef, i 48 beques dins del programa ‘La Dipu te beca’, per a aquest estiu.

SAM_0355Seguint amb aquesta política, i després dels resultats de la reunió de la Comissió Nacional d’Administració Local el passat mes d’abril, en la qual el ministre Montorova confirmar oficialment la imminent modificació de la llei, l’executiu local vol destinar la major part del superàvit amb el qual compta, en la creació d’un pla d’inversió que puga ajudar a més veïns de Canals.

Aquest pla d’inversió aniria destinat a contractar obres o serveis de l’Ajuntament amb empreses locals, amb l’obligatorietat que per a la realització dels treballs contracte al seu torn ciutadans de Canals que es troben en l’atur.