Canals mostra hui en Fitur les festes patronals i la gastronomia del municipi

Hui, al voltant de 130 canalins estaran representant a tot el poble mostrant en Fitur, la Fira Internacional del Turisme, les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat i la gastronomia típica dels dies festius.

A Madrid, entre tots els que acudiran a les instal·lacions del IFEMA, on té lloc aquesta Fira, estaran presents les Festeres Infantils i Majors, les Festeres de Gràcia i els Festers. A més, per tal d’apropar al màxim com és la nostra festa, com que la música és un element clau i imprescindible, estaran presents músics de les dues bandes de Canals, de l’Associació Musical Canalense i de la Unió Musical Santa Cecília. També acudiran membres del Consell de la Festa i del Consell de Cultura, a més de tècnics de l’àrea de Fira i Festes i Regidors de l’actual equip de govern.

Tots ells seran els representants de tots els canalins en aquesta Fira Internacional on participen més de 160 països i regions i que rep al voltant de 100.000 visites en cada edició. Canals farà una cercavila i mostrarà les pastes típiques de les festes de Sant Antoni Abat amb mistela i, a més, es cuinarà una cassola en directe.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, va estar en Madrid el dimecres, dia de la inauguració d’aquesta fira, i dijous, dia de la Comunitat Valenciana en Fitur. Ha assegurat que “durant els dos primers dies Canals ha arribat a molta gent i hem aconseguit que el nostre poble tinga presència com un poble important de la Comunitat Valenciana, però cal continuar treballant”.

Celia Ibáñez, regidora de Turisme ha assegurat que “amb tota la gent que estarem el dissabte a FITUR aconseguirem que tots els participants sàpiguen què celebrem a Canals i els donarem motius perquè vinguen a visitar-nos”.