Canals presenta el mig any fester de les festes patronals de Sant Antoni

El passat dijous, la Casa de Cultura Ca Don José acollia l’acte de presentació del mig any fester de les festes patronals Sant Antoni Abat 2019. Un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Canals Ricardo Requena, de la regidora de Fira i Festes Celia Ibàñez i de Santi Chàfer, representant de la festa de Sant Antoni del 2019, a més de la resta de festers, festeres i familiars de les festes patronals del any vinent.

El mig any fester a Canals es durà a terme del dijous 12 de juliol al dissabte 14, amb la ruta de les tapes com a esdeveniment més destacat i la plaça del Pont del Riu com a lloc neuràlgic d’aquesta festa.

Però a banda de la ruta de la tapa, els festers amb la col·laboració de la Regidoria de Fira i Festes han programat altres actes, com castells inflables aquàtics per als més menuts a l’avinguda Vicent Ferri, el tradicional sopar popular a la plaça pont del Riu o l’actuació de l’orquestra Mònaco per a posar el punt i fi a la festa del mig any.

A més, també cal destacar la presentació que els festers faran en l’escenari ubicat a la plaça del Pont del Riu dels càrrecs de bandera i cuiros infantils de les properes festes patronals Sant Antoni Abat 2019.

La regidora Celia Ibàñez manifestava, en la roda de premsa, que “el gran treball dut a terme pels festers i el mateix Ajuntament per consolidar aquesta festa del mig any que a més compta amb el suport del consell de la festa municipal”. Ibàñez afegia que “aquest mig any fester segueix al línia d’altres anys amb la qual cosa s’ha a aconseguit fer el que realment agrada al ciutadà”.

La regidora concloïa la seua intervenció animant a la participació de totes i tots en esta festa que ens diu que ja falten sis mesos perquè iniciem les festes més grans del món, les de Canals en honor a Sant Antoni Abat.