Canals recepciona la nova piscina climatitzada

L’Ajuntament de Canals ha recepcionat les obres d’execució de la piscina coberta i climatitzada que ha desenvolupat la constructora Crimsa, S.L. i Penades, S.L.

_IGP5450Es tracta de la primera piscina coberta i climatitzada del municipi, que se situa en el poliesportiu municipal. Aquest espai, construït gràcies a una subvenció de la Diputació de València, té unes dimensions de 16 metres de llarg per 8 metres d’ample, amb quatre carrils i una profunditat de 1’4 metres, serà totalment autònoma, i la climatització de l’aigua i de l’ambient s’obtindrà a través de plaques solars amb el corresponent estalvi energètic.

El mateix projecte ha contemplat la modificació i reforma de l’accés a les piscines tant a la climatitzada com a les lúdiques, i l’execució d’una nova gerència i consergeria, alhora que s’han instal·lat uns torns de control automatitzat d’entrades.