Canals registra un nou descens de l’atur

Segons les noves dades que facilita el Servef, l’atur continua baixant a Canals amb un descens del 3,76% i 50 persones desocupades menys.

D’aquesta manera, la xifra d’aturats de 1.331 que deixava el passat mes de febrer descendeix a 1.281 en març de 2018. A més a més, aquesta quantitat suposa 137 persones desocupades menys que en març de l’any anterior.

Encara que aquestes xifres positives representen el millor registre de la comarca, l’atur continua sent elevat al poble. És per això que l’Ajuntament de Canals continua treballant braç a braç amb comerços i empresaris, per tal de crear sinergies i potenciar el comerç local.

Així mateix, el consistori genera treball amb els cinc plans d’ocupació que estan duent-se a terme a Canals actualment. En primer lloc es troba el Pla d’Ocupació, que amb aportacions municipals i de Diputació de València dóna feina a 5 persones majors de 55 anys per a 6 mesos. En segon lloc, l’Ajuntament també aposta per l’ocupació juvenil amb 3 beques amb fons propis i els programes EMCUJU/EMPUJU per a 14 joves, ambdós durant 1 any. Finalment es troben els tallers T’AVALEM amb 13 participants, i Torreó IV amb 25, en total 38 persones que es formen mentre treballen en millores per al poble també amb un any de durada.