Canals renova el teatre escolar per al segon trimestre

Amb el segon trimestre arriba una nova programació d’obres teatrals que les regidories d’Educació i Cultura han preparat per als alumnes de diferents cicles educatius de tots els centres del municipi.

El primer espectacle ha començat aquesta setmana al Centre Cultural Papa Calixte III. Amb la “Celestina”, els estudiants de 3r i 4t d’ESO han pogut conéixer, més enllà de la lectura del llibre, el teatre d’aquest clàssic de la literatura universal espanyola. Obra literària que, després de El Quixot, és considerada la segona obra més rellevant escrita en castellà.

El proper mes d’abril, també es duran a terme dues obres teatrals per a l’alumnat d’educació infantil i, després, per als de 5é i 6é de primària. Primer serà l’obra “A la luna” on els més menuts presenciaran un sorprenent espectacle que combina teatre i cine d’animació amb una màgica històrica divertida, elegant, sincera i emocionant, una apel·lació a la llibertat de l’imaginari que crida a l’acció transformadora. Més endavant, serà el torn de l’obra “Nautilus”, representació en anglés que implicarà a tot el públic en la recerca del Peix d’Or junt a dos pescaters que ho coneixen tot sobre el món marí.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació de Canals, “tornem amb la nova programació teatral dirigida als estudiants dels centres educatius de la localitat per tal d’impulsar la cultura des d’una edat primerenca, i a més a més de manera senzilla, ja que portem les funcions directament al Centre Cultural Papa Calixte III”.