Canals treballa per declarar les festes de Sant Antoni d’Interès Turístic Nacional

  • Reunió entre l’Ajuntament i Turisme per tractar-ho

Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, ha rebut a l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, la regidora de Turisme, Celia Ibáñez i al tècnic de l’àrea de l’Ajuntament per a parlar del protocol a seguir a fi d’aconseguir aquesta denominació per a les Festes Patronals.

En la reunió, els representants municipals han traslladat al responsable de Turisme la petició de què Canals siga valorada favorablement per part de la Conselleria i la Generalitat, i així continuar al procés indicat de l’expedient a Madrid.

Per la seua part, Colomer ha assegurat que des de Conselleria estudiaran la proposta i es respondrà amb la major brevetat possible a través d’un informe que permetrà concretar si es reuneixen totes les condicions necessàries per a poder completar el tràmit.

A més a més, també s’ha aprofitat l’encontre per a parlar d’ajudes importants per a la Festa de Sant Antoni. En paraules de l’alcalde, Ricardo Requena, “continuem lluitant per aconseguir la denominació de Festa d’Interès Turístic Nacional per a les Festes de Sant Antoni, així com per l’enfortiment del reclam turístic que té Canals i que està posant-se en valor en l’actual legislatura”. D’igual manera, Requena vol “agrair el treball a la regidora delegada de Turisme, Celia Ibáñez, i el seu equip per la gran tasca que està duent-se a terme en el departament, totalment desatès per l’anterior corporació”.