Cap de setmana de Fira Outlet i Comercial a Xàtiva

  • L’Albereda Jaume I acull, des de dijous i fins diumenge, la 23a edició d’aquest reconegut esdeveniment

Dijous començava la 23a edició de la Fira Outlet i Comercial, que cada any és organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (ADEXA), amb la col·laboració municipal. A la roda de premsa de presentació, celebrada dimecres, van assistir el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, el president d’ADEXA, Diego Fuentes, i la presidenta de la Secció Comerç d’ADEXA, M. José Díaz Patiño. L’esdeveniment comercial ocuparà l’Albereda fins aquest diumenge 1 d’octubre, amb les parades de 66 comerços participants i tot un seguit d’actes d’animació, com ara exhibicions esportives, canines, activitats per als xiquets i musicals.

Lorente va destacar l’objectiu de convertir la Fira “en un referent de les comarques centrals” i va recordar que aquesta iniciativa es troba emmarcada dins de la fase d’acció dins del pla per impulsar comercialment el nucli antic.

En aquest sentit, el regidor va valorar el recolzament municipal que es fa càrrec del cost de les casetes per minimitzar la despesa econòmica dels participants. Lorente també va destacar “la consolidació de l’espai d’automoció”.

Per la seua part, Patiño destacava, en paraules al nostre setmanari, que “la Fira Outlet que organitza ADEXA és una fira molt treballada, amb un bagatge, una trajectòria i una experiència que només s’aconsegueix amb el treball i l’esforç de molts anys. El resultat de tot aquest ànim de treball i superació és l’interès que cada comerciant mostra per participar en aquest esdeveniment. I és que en la Fira Outlet es ven, i molt. Aquesta és la base de l’èxit d’aquest esdeveniment, així de senzill”. Així mateix, la responsable de la Secció Comerç recordava que “el 99% dels participants que ho fan per primera vegada repeteixen i açò és perquè, com et dic, eixir en la Fira Outlet compensa. Tant és així que els participants vénen no solament de la Costera sinó de molt més lluny. Participen tendes provinents de València, Elx, Benigànim…”.

La Fira romandrà oberta fins diumenge a la nit i aquest cap de setmana es podrà visitar de 10 a 22 hores a l’Albereda Jaume I de Xàtiva.