Cap de setmana històric per l’Ontinyent CF amb un partit i una assemblea determinants

  • L’assemblea de hui decidirà la conversió en Societat Anònima Esportiva

L’Ontinyent CF vol assegurar-se la promoció d’ascens a la segona divisió B, que seria la tercera consecutiva, aquest diumenge, a Vila-real. A les 12 hores s’enfrontarà al segon filial del club groguet. Cal recordar que tots dos equips tenen opcions de disputar aquesta promoció. El rival, després de les derrotes a Ibi i Novelda, buscarà guanyar al seu camp a un rival directe i seguir amb opcions d’ascens, sobretot després que el Vila-real B estiga en posició també de promoció d’ascens a la segona divisió.

El partit arriba per l’Ontinyent CF en una “dinàmica positiva” després de les seues dues últimes victòries i amb tots els jugadors disponibles a excepció d’Edu Mesas que es recupera de la seua operació de menisc. Viatjaran tots a Vila-real. L’expedició, com ja és habitual, eixirà a primeres hores de demà cap a la ciutat castellonenca i farà una parada abans d’arribar a la Ciutat Esportiva. No podrà estar sobre el terreny de joc el preparador físic, Juan Francisco Jiménez, ja que ha estat sancionat amb dos partits després de ser expulsat en l’últim partit contra l’Almoradí. L’afició podrà seguir en directe el partit al Youtube (Canal Villarreal CF), TV Castelló i la secció Villarreal TV Live a la web oficial del club castellonenc.

Assemblea general 

Cap de setmana que pot ser també “històric” per al club ja que s’ha convocat una assemblea general extraordinària. Si bé l’Ontinyent es juga molt en les pròximes setmanes a nivell esportiu, ho fa també a nivell institucional i de projecció de futur a partir de hui, en l’assemblea extraordinària en què els socis hauran d’acceptar o no la proposta de conversió en societat anònima esportiva, arran del projecte econòmic proposat pel futur president, Luís Ortiz Montero.

Així, el club demana màxima assistència als socis i recorda que només podran accedir aquells de ple dret, és a dir, majors d’edat i amb el carnet de la present temporada en vigència i pagat, pel que caldrà aportar tant el carnet com el DNI a l’accés de l’assemblea. L’accés al saló d’actes de la societat de festers serà per la plaça de baix. L’assemblea es durà a terme hui a les 11 hores en primera convocatòria, 11.30 hores en segona i 12 hores en tercera.