Casa Emilio retorna als origens a Montesa

“Tenim qualitat en la matèria primera, a un preu ajustat, oferint el millor servei al client”

Aquesta setmana, visitant els llocs que van a proporcionar-nos un mes de juliol important i mogut gastronòmicament parlant, s’afig a aquesta llista una nova proposta com és Casa Emilio, a Montesa. Nova gerència, qualitat gastronòmica i un ambient molt cuidat que detallem en aquest reportatge.

Quin és l’origen de Casa Emilio?

IMG_0706El nom és en honor al meu pare que ha tingut 50 anys de trajectòria hostalera. Ell és un home conegut, ja que ha treballat 25 anys en un restaurant de carretera de la Font de la Figuera i també es tracta d’un reclam perquè els nostres clients sàpien que hem tornat a la carretera i que tornem a donar un servei 24 hores. Volem recuperar el plus que tenia eixe local que arreplegava gent de Montesa, Canals, l’Alcúdia, Vallada, Moixent i fins i tot Xàtiva, amb molts comensals que baixaven tant per al dia a dia com per a celebracions especials.

Es tracta d’una tornada als orígens?

És més que res que ho trobàvem a faltar. El moviment en una carretera és una batalla, és un tipus d’hostaleria molt diferent però també bonic. El nostre fort sempre han sigut els banquets i realment és tornar on vam nàixer. Jo vaig nàixer en el restaurant de la Font de la Figuera i la meua infància la vaig passar en un restaurant de carretera.

La Font de la Figuera us va veure nàixer com a grup, però des de l’arribada de Ca Pareja esteu baixant cap a aquesta zona una altra vegada, tornant a la part més alta de la Costera.

Al final tornes on la clientela més et respon. L’entorn de Ca Pareja és idíl·lic i ens quedàrem enamorats d’eixe lloc. L’opció de Montesa, pel tema de rutes de camions, pensem que està en un punt clau de parada obligatòria d’aquests vehicles. A nosaltres ens reforça ser coneguts en la zona. De cara al futur estem pensant a Ontinyent, on arribarem l’any que ve.

IMG_0751Perquè la gent se situe si no saben realment del lloc del que parlem, fem referència de l’àrea de servei on estava l’antic Los Tres Reyes.

Exacte. Nosaltres tenim un concepte i una forma de treballar i es diu Grup Alameda. Tenim qualitat en la matèria primera, a un preu ajustat, donant-li una qualitat-preu molt bona. També cerquem oferir el millor servei al client, i quan isca per la porta haja gaudit de l’estona amb nosaltres i estiga content.

Què trobarà el client que vinga a Casa Emilio?

El concepte és molt senzill. Paelles a la llenya, carns a la brasa, especialitats de la zona com a gaspatxos manxecs, gaspatxo de fua amb bolets… Tot açò amb la màxima qualitat en el producte i en els preus. Tenim un menú del dia de 9 euros amb beguda i cafè inclòs, i volem que la gent vinga i ens prove. Cal recordar que estem oberts les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Casa Emilio és present, però hi ha un projecte de futur per a 2014 amb Ontinyent com protagonista.

Aquest nou fill que tindrà el Grup Alameda és a causa de la gran demanda quant a noces que tenim en la zona de la Vall d’Albaida. Notem que la gent busca alguna cosa diferent ja que molts baixaven fins a Ca Pareja per a fer les seues celebracions. No volíem anar a qualsevol finca, sinó estar en una finca preferent i ens va sorgir la possibilitat de la Clariana, molt bon cuidada i amb un entorn increïble.