Casa Vicent ofereix la millor convinació de taberna i xarcuteria a Xàtiva

Aquesta setmana hem visitat Casa Vicent, un concepte diferent de taverna ja que, a més d’oferir un dels millors ambients de Xàtiva per al tapeig, garanteix una alta qualitat quant a servei de xarcuteria.

IMG_0887 2Vicent té una àmplia experiència en aquest sector de la xarcuteria pel que posa a la disposició dels seus clients productes de primera qualitat amb preus molt ajustats i accessibles. Per açò, a diferència d’altres punts de venda com poden ser els supermercats, disposes d’un ampli ventall al teu abast que no es pot trobar en altres llocs, ja que per exemple, té de més de 40 tipus de formatges.

Així, tens la possibilitat de provar el mateix producte al moment, acompanyat de l’extensa carta de vins valencians que disposa.

També ofereix esmorzars i sopars de cara als caps de setmana. Uns sopars que destaquen per l’embotit, fiambre, formatge… acompanyat de la millor cervesa i vi. Per a aquestes nits pots aprofitar-te de l’oferta on si et gastes més de 35 euros per taula en menjar, la botella de vi ix gratis.

IMG_0891 2Si en canvi prefereixes anar a Casa Vicent de tapes, disposes de la promoció de canya i tapa a 1.5 euros, i cada quatre consumicions, la següent ix gratis. D’altra banda, la tabla de pernil i formatge, acompanyada de pa i tomaca, amb dues canyes, per sol 10 euros.

De cara al cap de setmana, els divendres i dissabte tens per 3 euros els cubates i els gintònics a 4.5 euros.

A açò cal sumar-li la seua terrassa, el seu ampli local totalment condicionat, i l’excel·lent servei així com l’ambient i l’atenció.

No ho dubtes, i aquest estiu visita Casa Vicent per a tenir el millor tapeig i els productes xarcuters més destacats, en ple cor de Xàtiva.

 

Adreça: C/ Sant Francesc, 17. Xàtiva.

IMG_0881

Telèfon: 96 227 07 24

Horari: De dilluns a dijous de 9 a 14 hores i de 19 a 22 hores. Divendres de 9 a 14 hores i de 19 a 01 hores. Dissabtes de 10 a 14:30 hores i de 19 a 01 hores.

Facebook: CasaVicent.Xarcuteria

Correu: xarcuteriacasavicent@gmail.com