CD Olímpic: A 90 minuts de l’esperat ascens

  • L’entrenador de l’Olímpic podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla

L’Olímpic afrontarà el partit més important de la temporada, el que pot donar-li a l’ascens de categoria, sense renunciar a la seua forma de jugar. Així ho ha deixat clar l’entrenador Jero López en la prèvia del partit davant l’Écija Balompié. 

No es vol especular amb el resultat. Amb empat a un gol del partit d’anada jugat en el San Pablo, ara, en la Murta, es resoldrà l’eliminatòria. La trobada es jugarà des de les 20 hores, aquest dissabte, amb arbitratge de David López Cavá, del col·legi castellà-manxec.

L’entrenador local podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla. Durant la setmana no ha entrenat amb el grup Jandro. El jugador va patir una contusió en el genoll en la jugada del penal que va suposar el gol de l’empat en Écija. L’última sessió la va completar amb normalitat. Es recupera al sancionat Sanjulián. L’entrenador ha insistit que l’Olímpic ha d’imposar el seu estil de joc basat en la seguretat defensiva i en la creació d’ocasions de gol.

Durant la setmana s’han esgotat pràcticament les 1.250 entrades que el club ha posat a la venda de manera anticipada, 300 més que els anteriors partits de promoció davant el Talavera o els Unionistas de Salamanca, pel que s’espera la millor entrada de la temporada en la Murta, acostant-se a les 3.000 espectadors. Des del club s’ha incitat a aficionats i veïns al fet que acudisquen amb la samarreta de l’equip o amb una samarreta de color blanc. Se’ls ha convocat una hora abans del partit per a animar ja als seus des del moment de l’escalfament previ. El tècnic ha demanat que siga un partit “de tots”, demanant als aficionats el seu suport. Almenys dos autobusos de seguidors de l’Écija es desplaçaran a la capital de la Costera.

Un gol de penal transformat per Pepín li dóna lleuger avantatge als de Xàtiva de cara a l’últim partit de la promoció d’ascens. Es va empatar 1-1 davant l’Écija Balompié en un partit igualat, amb diferents fases, amb oportunitats per a tots dos equips, marcat per les altes temperatures, fins a tal punt que el col·legiat Sánchez Sánchez-Porro va concretar dues interrupcions del joc, una en cada part, perquè els jugadors s’hidrataren. També va ser protagonista pel penal assenyalat, molt protestat pels locals, i per l’escàs temps que va afegir a la trobada en la segona part, tres minuts, malgrat l’aturada per a la hidratació, els sis canvis i el temps perdut per a atendre a Jandro en la jugada del penal.

El viatge va ser un tant accidentat. La calor va afectar a l’autobús d’aficionats que va tenir una avaria a dues hores del seu destí. La sort de tenir un taller mecànic prompte va permetre al grup, en el qual també viatjaven alguns familiars dels jugadors, arribar minuts abans de l’inici del partit. També l’autobús de l’equip, per la calor, va tenir problemes amb l’aire condicionat.