CD Olímpic: Al marge de la situació d’inestabilitat

  • Han sorgit discrepàncies entre el president Kike Alcázar i membres de la junta

La parcel·la esportiva de l’Olímpic de Xàtiva vol mantenir-se al marge de la situació d’inestabilitat que està vivint el club en el seu aspecte social davant les discrepàncies sorgides entre el president de l’entitat, Kike Alcázar, i membres de la seua junta directiva. Així ho ha transmès l’entrenador Jero López. De moment aquesta situació no està afectant en l’econòmic a la plantilla i cos tècnic doncs s’ha abonat les nòmines del mes de febrer. A l’hora d’escriure aquest informació no hi havia hagut comunicat algun des de la junta directiva.

De cara al partit davant el Villarreal C (demà, 18 hores) serà baixa per lesió Pepín. El jugador va tenir molèsties després del partit contra a l’Almoradí i el servei mèdic del club ha informat d’una micro trencament en el soleo el que va a suposar-li dues setmanes de baixa. No hi ha sancionats. Una setmana més Escobar i Rubén Solano es mantenen a una targeta de la sanció per acumulació. No hi ha més problemes, a l’espera de l’últim entrenament de hui. El partit es juga en gespa natural i serà dirigit per Enrique Lluna Olarte. 

Respecte al Villarreal C el tècnic Carlos Pérez Salvachúa podrà disposar de quasi tots els seus efectius ja que no tindrà sancionats i les úniques baixes seran les del defensa central José Castaño, que està lesionat, i el davanter centre Nikola Vujnovic, que està convocat per la selecció croata sub-19. El segon filial groc no coneix la derrota en tot el que va de 2017 i afrontarà el partit des de la quarta plaça en la taula que en aquests moments ocupa.

Per la seua banda, l’Olímpic acumula 33 partits de lliga sense perdre. Avantatja en 11 punts al segon, ara l’Alzira. En l’últim partit (6-0) va mostrar pegada, ambició i bon joc per a golejar a un Almoradí que no va tenir opcions en la Murta. Curt avantatge del Olímpic en un primer temps bastant igualat. En la segona es va mostrar molt superior. No van defensar bé la pilota aèria els visitants i els van caure quatre gols així. Marc Cosme va fer un hat-trick i està a un gol d’igualar a Raúl, davanter de l’Oriola, com a màxim golejador de la categoria.